برندهای برتر با گرایش عسل

برندهای برتر با گرایش عسل

عسل طبیعی خالص و مرغوب
برندهای برتر با گرایش عسل

برندهای برتر با گرایش عسل

عسل طبیعی خالص و مرغوب

تبادل لینک با سایت یا وبلاگ شما با آسانترین شرایط

تبادل لینک با سایت یا وبلاگ شما با آسانترین شرایط

با سلام خدمت دوستان عزیز اینجانب برای هر گونه تبادل لینک آماده هستم لطفا برای اینکار حتما با ایمیل من  irantej@gmail.com تماس بگیرید.

شرایط من برای تبادل لینک فقط این است که وبلاگ یا سایت شما متروکه نباشد یعنی جوری نباشد که فقط شما خودتان بازدیدکننده سایتتان باشید در صورت داشتن شرایط این وبلاگ را به لینک های خود با همین عنوان سایت اضافه نموده و بمحض اینکه ایمیل شما را دریافت نمودم و یه سر به وبلاگ یا سایت شما زدم من هم به شما لینک می دهم.

در صورتیکه پیام یا مطلب دیگری دارید باز هم من با جان دل پیام شما را مطالعه خواهم نمود.

از صمیم قلب برای تک تک شما آرزوی موفقیت و سلامتی ذهنی و جسمی را می نمایم.

معجزه عسل در بدن ما

پایگاه جامع اطلاع رسانی پزشکان ایران

تحقیقات جدید مدارک بیشتری را دال بر سودمند بودن عسل ارائه می دهد.متخصصین علوم تغذیه در دانشگاه کالیفرنیا دریافته اند که سطح آنتی اکسیدان ها در افرادی که روزانه چند قاشق سوپ خوری عسل می خورند بالا می رود. Health day به نقل از Heidrun B. Gross یک محقق در امر تغذیه ، می نویسد با مصرف عسل ، سیستم دفاعی بدن در برابر استرس اکسیداتیو افزایش می یابد لذا می توان عسل را در یک برنامه غذائی سالم جای داد.درحالیکه شهرت آن بعنوان یک شیرینی فاسد شونده باعث می شود بندرت بعنوان یک غذای سالم در نظر گرفته شود ، مدت طولانی است که بحث در باره اثرات شفا بخش آن شایع شده است.برخی افراد از آن برای درمان زخم استفاده می کنند. گراس می گوید دانشمندان بتازگی شروع به تحقیق در باره اثرات سودمند و سلامت بخش عسل کرده اند و ادامه می دهد که دراین لحظه اثبات علمی اندکی در این مورد وجود دارد.او و دیگر محققان در حال ارزیابی اثر عسل بر آنتی اکسیدان ها که بنظر می رسد بدن را از مضرات محیطی مانند دود سیگار و مواد شیمیائی حفاظت می کنند ، هستند.

در یک تحقیق جدید گراس و همکارانش از 25 نفر خواستند بسته به میزان وزنشان ، هر روز و به مدت یک ماه بین 4 تا 10 قاشق سوپ خوری عسل گیاه گندم سیاه بخورند.آنها عسل را تقریبا به هر شکلی که توانستند خوردند ، با اینکه نمی توانست پخته شده یا در چای حل شود.برخی عسل را بر روی نان تست یا با موز و کره بادام زمینی مصرف کردند اما بسیاری هم بسادگی قاشق عسل را در دهان می گذاشتند.دانشمندان دریافتند سطوح آنتی اکسیدان ها در افرادی که عسل خوردند افزایش می یابد.متخصصان معتقدند آنتی اکسیدان ها انواع خاص صدمات سلولی ایجاد شده توسط ملکول هایی بنام رادیکال های آزاد را متوقف می کنند.غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ها به تخریب رادیکال ها کمک می کند و به نظر دانشمندان احتمال بیماری هائی همچون سرطان ، بیماری ها و حمله قلبی را کاهش می دهند.گراس می گوید عسل جایگاه خود را در یک رژِم غذائی سالم دارد و باید در آن گنجانده شود.Nicki J.Engeseth متخصص دیگر در زمینه عسل ، از دانشگاه ایلی نویز که به مطالعه آنتی اکسیدان ها و عسل پرداخته با نظر فوق موافق است و می گوید یافته های مطالعه جدید نشان می دهند که حتی اگر 80 درصد عسل قند باشد باز هم سالم است.عسل مملو از ترکیبات مختلفی است که فعالیت بیولوژیک قوی دارند و حتی ممکن است خواص میکرب کشی نیز داشته باشد.بنظر محققان هنوز روشن نیست که آیا همه انواع عسل یکسانند.عطر و رنگ آن بستگی به نوع گل هایی دارد که گرده افشانی آنها توسط زنبور عسل صورت می گیرد و محققان نمی دانند که آیا برخی واریته ها برای خوردن از دیگر انواع سالم ترند.در مورد این مطالعه عسل گندم سیاه بدست آمده از گیاه فوق ، یک عسل قهوه ای تیره بوده و عطر تند مشخصی دارد البته عسل برای همه خوب نیست.کودکان کمتر از 12 ماه نباید عسل بخورند زیرا ممکن است نتوانند بطور مناسب آن را هضم کنند.همچنین موادی با محتوای قند و کربوهیدرات بالا در عسل وجود دارند اما گراس می گوید افراد تحت آزمایش او در ماهی که تحت عسل درمانی بودند اضافه وزن پیدا نکردند.در پاسخ به این سوال که آیا عسل بر عادات خوردن آنها تاثیری داشت یا نه ، اکثرا اظهار داشتند که با مصرف عسل بعنوان صبحانه احساس پر تری داشتند.بنظر می رسد عسل ، معده را برای مدت طولانی تری پر نگه می دارد و قطعا تمایل زیاد افراد به محصولات شیرین را فرو می نشاند.در رابطه با افزایش حفرات دندانی طبق اظهارات Engeseth مطالعات نشان می دهند با آنکه عسل چسبنده و شیرین است ، عامل مهمی در ایجاد پوسیدگی دندان محسوب نمی شود.وی در ادامه به افراد توصیه نمی کند عسل را جایگزین میوه و سبزی کنند اما معتقد است اگرآنها می خواهند چای خود را با قند شیرین کنند و یا آن را به مواد پخته شده بیفزایند شاید بهتر باشد بجای آن از عسل استفاده کنند

عسل دین اسلام و پیامبران

به نام خداوند بخشنده و مهربان

و خداوند زنبور عسل را وحی کرد که در کوه ها و درختان و بلندیها منزل گیرد . {68}

سپس از میوه های شیرین و شهد گلهای خوشبو بخورید و راه پروردگارتان را به اطاعت بپویید .

آنگاه از درون آنها شربتی شیرین به رنگهای گوناگون بیرون می آید که شفای مردمان در آن است .

مسلما در این آیت و نشانه ای است برای گروهی که تفکر میکنند . {69}

قرآن و احادیث به عسل به دیده درمان گر بیماریها نگاه می کنند .

( به زنبور عسل بنگرید که چگونه روی درختان کندو می سازد و ... درمانی برای انسان هاست و در این ، علائمی برای کسانی است که فکر می کنند )

( ترجمه قرآن ۶۹-۶۸ :۱۶  )

علاوه بر این پیامبر اسلام ( ص ) می فرماید :

( عسل دارای اثر درمانی برای هر بیماری جسمی است و قرآن دارای اثر درمانی برای بیماریهای روحی است بنابراین هر ۲ را برای شما توصیه می کنم ) ( ‌بخاری )

 در سالهای اخیر تحقیقات علمی بر اثرات مفید عسل در پزشکی و جراحی صحه گذاشته است . این موارد به شرح ذیل است

قرآن و احادیث به عسل به دیده درمان گر بیماریها نگاه می کنند .

( به زنبور عسل بنگرید که چگونه روی درختان کندو می سازد و ... درمانی برای انسان هاست و در این ، علائمی برای کسانی است که فکر می کنند )

( ترجمه قرآن ۶۹-۶۸ :۱۶  )

علاوه بر این پیامبر اسلام ( ص ) می فرماید :

( عسل دارای اثر درمانی برای هر بیماری جسمی است و قرآن دارای اثر درمانی برای بیماریهای روحی است بنابراین هر ۲ را برای شما توصیه می کنم ) ( ‌بخاری )

در سالهای اخیر تحقیقات علمی بر اثرات مفید عسل در پزشکی و جراحی صحه گذاشته است . این موارد به شرح ذیل است .

عسل و زنبور عسل در اسلام

حدیثی است در مورد قرآن و عسل که می فرماید:

قرآن و عسل هر دو وسیله شفابخش هستند ، عسل فیه شفاءُ للناس(شفای مردمان در آن است)

و قرآن شفاءُ لما فی الصدور(شفاست برای آنچه درون سینه هاست)می باشد.قرآن کریم در دو آیه کلمه عسل را ذکر نموده است:نخست در سوره محمد(ص)آیه 15 که خداوند در ستودن بهشت به نیکوکاران وعده داده است که در آنجا نهرهایی از عسل پاک و ناب روان است وسپس در سوره نحل که خواص  شفابخش آنرا یادآوری نموده و در آیه های 68 و69 این سوره در مورد عسل و زنبور عسل چنین می فرماید:

و اوحی رٌبک الی انٌحل ان اتخذی من الجبال بیوتا و من الشٌجر ومما یعرشون ثم کلی من کل الثمرات فاسلکی سبل ربک ذللا یخرج من بطونها شرابُ مختلفُ الوانه فیه شفاءُ للناس انٌ فی ذالک لایة لقوم یتفکرون.

و خداوند به زنبور عسل وحی کرد که در کوهها  و درختان و بلندی ها منزل گیرید. سپس از میوه های  شیرین و شهد گلهای خوشبو بخورید و راۀ  پروردگار خودتان را بپوئید. آنگاه از درون آنها شربتی شیرین به رنگهای گوناگون بیرون می آید که شفای مردمان در آن است .مسلمأ در این آیت و نشانه ای است برای گروهی که تفکر می کنند.)

در آیات فوق می بینیم همان طور که زنبور عسل شربت رنگارنگی می سازد که پس از هضم و جذب توسط بدن ، شفا بخش انسان از بیماریها می گردد، همین طور روان آدمی وقتی با نیروی فاکره (تفکر) از راه  چشم و گوش و چشایی به تفکر درباره زندگی شگفت انگیز این حشره کوچک می پردازد و می بینید که این حشره بی رنج شاگردی هیچ شکرریزی ، ماهرانه در قنادی استاد گشته است ، و بی آنکه مکتب و دانشکده ای دیده باشد در صنعت معماری و مهندسی سرآمد معماران و مهندسین گردیده است و بی آنکه علم الاجتماع خوانده باشد  با نظم و تمدنی عالی به زندگی اجتماعی پرداخته است ، مسئله وحی و نبوت پیامبران برایش کشف می شود که مدرس گشته و یا وحی و الهام پروردگار به رهبری و راهنمایی همنوعان پرداخته

و برای بشر علم و تمدن ، سعادت و نیکبختی ، اخلاق و رستگاری به ارمغان آورده اند:(انٌ فی ذالک لایة لقوم یتفکرون)(سوره نحل ، آیه 69) مسلمأ در زندگی زنبور عسل آیت و رمزهایی

است برای گروهی که تفکر می کنند.

آری همان طور که عسل زنبور شفابخش جسم است ، تفکر در زندگی زنبور عسل  شفاء لما فی الصدور است. و بیماری شک و شبه را نسبت به پیامبران زایل می گرداند. همچنان که نیروی تفکر انسان را شایسته تکلیف و اوامر و دستورات الهی و تحمل مسئولیت می سازد.

و او را به مقام خلافت و جانشینی خدا در روی زمین می رساند، و قلب های نا بینا را بصیر و بینا می گرداند.

نمونه تفکر از نظر امام صادق(ع) درباره عسل و زنبور عسل:

امام صادق(ع) شاگرد خود مفضل را درباره عسل و زنبور عسل چنین وادار به تفکر میکند:

به زنبور عسل و اجتماعش در صنعت عسل سازی و تهیه خانه های شش ضلعی بنگر و آنچه

را در جمع زنبوران  از ظرائف و زیرکی ها می بینی ، مسلمأ چنانچه کار آنها  را در مورد

تامل و دقت قرار دهی ؛ آن را شگفت و ظریف می بینی ، وقتی کارهایشان را بنگری آن را عظیم و شریف و در ردیف کارهای انسان می یابی . ولی چون به خود زنبوران بنگری آنها

را حتی نسبت به خویشتن جاهل و نادان می یابی. و در این دلیل واضح و آشکاری است بر اینکه صواب و حکمت در این صنعت از آن  زنبورعسل  نیست ، بلکه از آن کسی است که آنرا با این طبیعت آفریده و این صنعت را در آن برای مصلحت انسان قرار داده است.

پرسش:
قرآن خوردن عسل را شفا می‌داند، لطفاً فواید علمی و پزشکی آن را بیان کنید؟
پاسخ:
عسل غذای لذیذی است که از زنبور عسل به دست می‌آید و قرآن نیز بدان پرداخته است:
«فِیهِ شِفَاءٌ لِلنَّاسِ»1 «خوردن عسل برای مردم شفاء است»
پیامبر اسلام(ص) فرمودند: «لم یستشف المریض بمثل شربة العسل»2 «هیچ مریضی، به مانند نوشیدن عسل شفاء پیدا نمی‌کند.»
واژه‌ی «شفاء» در قرآن، درباره‌ی خوردنی‌ها به کار نرفته است، مگر برای عسل. و نام یک سوره‌ای از قرآن، اختصاص به نحل (= زنبور عسل) داده شده است و قرآن درباره‌ی وحی به زنبور عسل می‌فرماید:
«پروردگار تو به زنبور عسل وحی (و الهام غریزی) نمود که از کوه‌ها و درختان و داربست‌هایی که (مردم) می‌سازند، خانه‌هایی برگزین و تمام ثمرات (و شیره‌ی گلها) بخور (خوردن در اینجا مجاز است منظور نوشیدن خاص است) و راه‌هایی را که پروردگارت برای تو تعیین کرده است براحتی بپیما.» و از شکم‌هایشان شرابی با رنگ‌های مختلف خارج می‌شود که در آن برای مردم شفا است بیقین در این امر نشانه‌ی روشنی است برای جمعیتی که می‌اندیشیدند.»3